Laddboxhållare Polebox 190 S

SKU: 24000200
Next Green Polebox 190 S är ett stolpfäste för laddboxar, avsett för
montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox underlättar till exempel vid byte från motorvärmarplats till laddplats och kan användas för att ersätta en motorvärmarcentral. Produkten är avsedd för matning av elkabel inuti stolpröret.

Polebox har en inbyggd fördelningsplint för upp till 2 x 5G25 elkabel för vidare koppling till nästa laddstolpe. Från fördelningsplinten i Polebox ansluts sedan respektive laddbox med gummikabel. Polebox levereras med DIN-skena för jordfelsbrytare och kan extrautrustas med ytterligare DIN-skena för montage av till exempel WiFirouter eller 3G/4G-modem och nätaggregat. Allt ryms i lådan. Polebox är tillverkad av svenskt stål och pulverlackad för högsta kvalitet. Polebox är anpassad för flera modeller av laddboxar. Hålbild för laddbox borras vid installation.

Polebox är mycket enkel att montera. Den kan förberedas inomhus genom att montera laddbox och dra kablaget från spridningsplinten. Vid montage placeras Polebox på det befintliga röret och huven med laddarna lyfts och hakas upp. Det är då enkelt att komma åt för att skruva fast matarledningarna i plinten.

Passar laddboxar med maximal hålbild 190 mm bred samt 430 mm hög. Urval av kompatibla laddboxar: 

• Charge Amps Halo, Wallbox Pulsar, Wallbox Copper SB, Easee Home, Easee Charge, Elinta Homebox Slim, Garo GLB, Zaptec GO, ABB Terra AC
Stock level

Laddboxhållare Polebox 190 S

SKU: 24000200
Article number24000200
Product ref.6294

Laddboxhållare Polebox 190 S

SKU: 24000200