Laddboxhållare Polebox 205 D2

SKU: 24000250
Laddboxhållare Polebox 205 D2 är ett stolpfäste för laddboxar, avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox underlättar till exempel vid byte från motorvärmarplats till laddplats och kan användas för att ersätta en motorvärmarcentral. Produkten är avsedd för matning av elkabel inuti stolpröret.

Polebox har en inbyggd fördelningsplint för upp till 2 x 5G25 elkabel för vidare koppling till nästa laddstolpe. Från fördelningsplinten i Polebox ansluts sedan respektive laddbox med gummikabel. Polebox levereras med DIN-skena för jordfelsbrytare och kan extrautrustas med ytterligare  DIN-skena för montage av till exempel WiFi router eller 3G/4G-modem och nätaggregat. Allt ryms i lådan.

Polebox är tillverkad av svenskt stål och pulverlackad för högsta kvalitet. Polebox är anpassad för flera modeller av laddboxar. Hålbild för laddbox borras vid installation.

Polebox är mycket enkel att montera. Den kan förberedas inomhus genom att montera laddbox och dra kablaget från spridningsplinten. Vid montage placeras Polebox på det befintliga röret och huven med laddarna lyfts och hakas upp. Det är då enkelt att komma åt för att skruva fast matarledningarna i plinten.  

Urval av kompatibla laddboxar: 

Charge Amps Halo,  Wallbox Pulsar, Wallbox Copper SB, Easee Home, Easee Charge, Elinta Homebox Slim, Garo GLB, Zaptec GO ABB Terra AC
Stock level

Laddboxhållare Polebox 205 D2

SKU: 24000250
Article number24000250
Product ref.6295

Laddboxhållare Polebox 205 D2

SKU: 24000250