Laddboxhållare Polebox 270 S

SKU: 24000202
Laddboxhållare Polebox 270 S är ett stolpfäste för laddboxar, avsett för montage på Ø 60 mm rörstolpe. Polebox underlättar till exempel vid byte från motorvärmarplats till laddplats och kan användas för att ersätta en motorvärmarcentral. Produkten är avsedd för matning av elkabel inuti stolpröret.

Polebox har en inbyggd fördelningsplint för upp till 2 x 5G25 elkabel för vidare koppling till nästa laddstolpe. Från fördelningsplinten i Polebox ansluts sedan respektive laddbox med gummikabel.

Polebox levereras med DIN-skena för jordfelsbrytare och kan extrautrustas med ytterligare  DIN-skena för montage av till exempel WiFi router eller 3G/4G-modem och nätaggregat. Allt ryms i lådan.

Polebox är tillverkad av svenskt stål och pulverlackad för högsta kvalitet. Polebox är anpassad för flera modeller av laddboxar.

Hålbild för laddbox borras vid installation.

Polebox är mycket enkel att montera. Den kan förberedas inomhus genom att montera laddbox och dra kablaget från spridningsplinten. Vid montage placeras Polebox på det befintliga röret och huven med laddarna lyfts och hakas upp. Det är då enkelt att komma åt för att skruva fast matarledningarna i plinten.

Urval av kompatibla laddboxar: Alfen Eve Single, Elinta Homebox, Elinta Homebox Slim, DEFA eRange IQ, Norwesco Refuel, Zaptec PRO

• För montage på Ø 60 mm stolprör
• Robust konstruktion i stålplåt
• En stor del av installationen kan förberedas inomhus
• Rejäl spridningsplint för enkel vidarekoppling av servisen
• Passar till laddboxar från många olika tillverkare
• Förberedd för montering av en jordfelsbrytare, 3G/4G router
• Pulverlackerad grafitgrå
Stock level

Laddboxhållare Polebox 270 S

SKU: 24000202
Article number24000202
Product ref.6293

Laddboxhållare Polebox 270 S

SKU: 24000202