Senergia Charge i samarbete med Alfen

Written by
Senergia Charge
Published on
2022-08-16 14:29:43

Senergia Charge inleder samarbete med Alfen!


Senergia Charge och Alfen inleder ett nära samarbete och tar därmed ett steg framåt för den gröna omställningen inom elbilsladdning. Senergia Charge erbjuder nu Alfens populäraste laddare inklusive tillbehör i lager för omedelbar leverans, samt tillgång till hela deras sortiment via webbshoppen. 


"Senergia Charge och Alfen har båda en ledande roll i den energiomställning som vi befinner oss mitt i, och vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete den närmsta tiden. Alfen har med sin stora bredd och djupa tekniska kunskap en viktig plats på den nordiska marknaden – och vi är glada att kunna erbjuda deras produkter till våra kunder på dessa marknader." säger Nicklas Hällman, CCO Senergia Charge 


Tillsammans skapar samarbetet en starkare nordisk plattform inom elbilsladdning där Senergia Charge och Alfen nu kan erbjuda kunder möjligheten att tillhandahålla ännu bättre lösningar till sina kunder. 


”Vi är väldigt glada över att inlett ett samarbete med Senergia. Senergia är en strategisk samarbetspartner för Alfen i norden och kommer kunna komplettera vårt värdeerbjudande till marknaden genom förstklassiga utbildningar och omgående leveranser till diverse projekt i Norden.” säger August Mazetti, Sales Manager Alfen EV Charging 


Senergia Charge AB är ett dotterbolag till Senergia Nordic AB. Senergia Charge styrka är dess expertis inom distribution, en gedigen teknisk support samt utbildning i alla led.


Nicklas Hällman

+46 72-601 85 99

nicklas.hallman@senergia.se


August Mazetti

+46 79-539 89 99

a.mazetti@alfen.com